Oldalak

2009. január 30., péntek

After Eight, kék köntösben

Idestova több, mint két éve, hogy az egyik kedvenc csokimat, az After Eight-et bemutattam a nagyközönségnek. Szerkesztőségünkbe a napokban ugyanaz a csoki futott be, csak éppen kék köntösben. Tudjuk, hogy van zöld After Eight, mindenféle kiadásban, van narancsos is egy pár éve, de kékkel még nem találkoztunk, sőt, a csoki hivatalos honlapján sem leltem fel ehhez hasonlót. Ez vagy nagyon új, vagy nagyon kifakult, vagy hamisítvány, bár a beltartalom alapján a hamisítás fel sem merült...

Lássuk, hogyan is néz ki!


E! Kék a bugyija neki! Sehogy nem jön össze az eredeti dizájnnal. Talán a mentol kissé gyengébb a krémben? Egyáltalán meg van töltve krémmel a csoki? Tárjuk fel a csomagolást!


E! Előbukkan a bonbon! Gyönyörű formatervezés, rögvest harapásra csábít. Kissé törmelékes ugyan, de ez csak azért van, mivel eredeti hazájából, Angliából származik, egy poggyász aljában érkezett hozzánk, onnan meg még külön egy másik poggyászban hozzám... lehet oka panaszra.

Harapjunk, amondó vagyok!


E! Iszonyatosan sok krémet rejt! És a krém állaga is merőben más, mint a hagyományos After Eight-ben, annál sokkal folyósabb. De nagyon finom! Pont olyan az íze, amilyennek lennie kell. Nem tolakodik a mentol, nem nyomja el a finom csoki krémes zamatát: ez igazi After Eight. De miért kék? És hova kell ezt sorolni? Ha valaki tudja a választ, ne habozzon megosztani a közzel (és persze velem).

Nincsenek megjegyzések: